Looking For Anything Specific?

Απεργια Τεταρτη / Η Συναντίληψη | Εργατικό Σωματείο ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ Lidl Hellas ... - Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια.

Απεργια Τεταρτη / Η Συναντίληψη | Εργατικό Σωματείο ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ Lidl Hellas ... - Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια.. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι «η ψήφιση του. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

Πιο συγκεκριμένα η ομυλε αναφέρει σε. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εικοσιτετράωρη απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου, όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Σε απεργιακό κλοιό την τετάρτη 16 ιουνίου η χώρα, ημέρα ψήφισης του εργασιακού νομοσχεδίου στη.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ from 1.bp.blogspot.com
Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν. Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Νέα απεργία πραγματοποιείται την ερχόμενη τετάρτη 2 οκτωβρίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το. Παραλύει η χώρα στις 2 οκτωβρίου. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ. 24ωρη απεργία στον ιδιωτικό τομέα και στάση εργασίας στο δημόσιο, στάση εργασίας στα σχολεία από καθηγητές και δασκάλους λουκέτο βάζει ο ιδιωτικός.

Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο.

Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια. Νέα απεργία πραγματοποείται στην ελλάδα την τετάρτη 2 οκτωβρίου. 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ. Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Newsit ελλαδα απεργια της αδεδυ την τεταρτη για το εργασιακο νομοσχεδιο. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η γσεε για την τετάρτη, θα συμμετάσχει και η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομ.υ.λ.ε).

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Την απόφασή της να κάνει νέα, 24ωρη, απεργία την προσεχή τετάρτη (16.06.2021) ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι «η ψήφιση του. Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ: Έληξε η απεργία στα πλοία - Κανονικά τα ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ: Έληξε η απεργία στα πλοία - Κανονικά τα ... from www.pagenews.gr
Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια. Παραλύει η χώρα στις 2 οκτωβρίου. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι «η ψήφιση του. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο.

24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ.

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι «η ψήφιση του. Νέα απεργία πραγματοποιείται την ερχόμενη τετάρτη 2 οκτωβρίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα.

Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ. Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε: Πιο συγκεκριμένα η ομυλε αναφέρει σε. Σε απεργιακό κλοιό την τετάρτη 16 ιουνίου η χώρα, ημέρα ψήφισης του εργασιακού νομοσχεδίου στη. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

Pella Press: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΗ 2011
Pella Press: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΗ 2011 from 1.bp.blogspot.com
Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αδεδυ, γνωστοποίησε ότι κήρυξε 24ωρη απεργία για την τετάρτη 16 ιουνίου. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών. Νέα απεργία πραγματοποείται στην ελλάδα την τετάρτη 2 οκτωβρίου.

Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου.

Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των. Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Παραλύει η χώρα στις 2 οκτωβρίου. Στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η γσεε για την τετάρτη, θα συμμετάσχει και η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομ.υ.λ.ε). Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε: Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αδεδυ, γνωστοποίησε ότι κήρυξε 24ωρη απεργία για την τετάρτη 16 ιουνίου. Νέα απεργία πραγματοποιείται την ερχόμενη τετάρτη 2 οκτωβρίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Posting Komentar

0 Komentar